Egészségprogramok

Felgyorsult világunkban számos egészségkockázatnak vagyunk kitéve: stressz, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, genetikai tényezők.

Mit gondol, Önt vagy szeretteit  fenyegethetik ehhez hasonló egészségkockázatok?

doki-kicsiAmennyiben igen, egy rizikó felmérés egy átfogó program keretei között segíti megismerni azokat az egyéni rizikótényezőket, amelyek az Ön esetében befolyásolhatják a különböző daganat típusok kialakulási esélyét, majd ezek alapján egy egyénre szabott szakértői javaslatot fogalmaz meg az egyéni rizikótényezők leghatékonyabb csökkentése érdekében.

Ennek megfelelően a program egy részletes állapotfelméréssel és életmód feltérképezéssel indul, amit szükség esetén speciális genetikai diagnosztikával egészül ki.

Mindezek alapján egy részletes, egyénre szabott elemzés készül, amely a továbbiakban hasznos iránymutatás lehet az Ön számára egészségének a megőrzése és a különböző daganatos betegségek kialakulási kockázatának a csökkentése kapcsán.

Amennyiben viszont már baj van, biztosak akarunk lenni abban, hogy a legjobb egészségügyi ellátásban fogunk részesülni és a legjobb szakemberek állnak mellettünk és anyagi akadálya sincs  annak, hogy  nemzetközi szinten is a legjobb kezelésben részesüljünk, mert családtagjaink egészségénél nincs fontosabb!

Tehát nem csak anyagi segítség nyújtását  kínáljuk  akkor, amikor a legjobban szükség van rá, hanem lelki törődést is, hiszen abban a tudatban élhetünk, hogy mindent megtettünk a szeretteink gyógyulása érdekében. Eljuttatjuk a világ legjobb specialistáihoz, a világ legjobb kórházaiba, hogy a legmegfelelőbb kezelésben részesülhessenek és magasabb eséllyel élhessék túl a betegségeket.