IBG Alkusz Kft.

Az IBG Kft 1997-ben alakított magyar magán személyek tulajdonában lévő vállalkozás.

  • Adószám: 11 546252-1-14
  • Cégjegyzékszám: 14-09-306272
  • Székhelye: 8646 Balatonfenyves, Hattyú utca 5.
  • Eljáró: Kaposvári Törvényszék Cégbíróság (7400 Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 5.)
  • Felügyeleti hatóság: MNB
  • Felügyeleti engedély szám: E-II/252/2005
  • Eljárás minősége: független biztosításközvetítő;
  • Képv. jogosult: Kolics Tamás

Jelenleg a következő társaságokkal állunk kapcsolatban: BIZTOSÍTÓK!

Cégünk megfelel minden azon feltételeknek, amelyeket a Parlament által elfogadott Biztosítási Törvény előír.
Munkánk során az intézményi, vállalkozói, gazdálkodó szervezeti vagyon és felelősség biztosításokra, technikai biztosításokra, belföldi és nemzetközi szállítmányozásokra, valamint megtakarítási, befektetési termékekre koncentrálunk, alkuszi, tanácsadói tevékenységünket ezen a területen végezzük, azonban az egyéni és csoportos személy, vagyon (lakás) valamint gépjármű biztosítások területén is potenciális partnerei vagyunk megbízóinknak.

Ügyfeleink színvonalas kiszolgálásának alapja a munkatársaink képzettsége, a biztosítási szférában eltöltött gyakorlata. Célunk megfelelni a magunk felé megfogalmazott elvárásnak, mely szerint nem voltunk és nem is leszünk a legnagyobbak , de kezdetektől ott vagyunk, és leszünk is a legjobbak között. Munkánk során ügyfeleink teljes körű, gyors, szakszerű kiszolgálását tartjuk szem előtt. Üzleti filozófiánk alapján ügyfeleinket, megbízóinkat, szakértésünkkel, megbízhatóságunkkal, valamint szolgáltatásaink minden igényt kielégítő skálájával és színvonalával kívánjuk elnyerni és hosszú távon megtartani.

Szolgáltatásainkkal a pénzértékű szakmai tanácsadón kívül és képviseleten túlmenően költségráfordítást igénylő ügyintézéstől is (adminisztrációtól) tehermentesítjük megbízónkat.

Ügyfeleinkkel, megbízóinkkal szerződéses viszony alapján kívánunk együttműködni, szolgáltatásainkat testre szabott az igényeknek megfelelően , pontosan szabályozott ,kiszámítható keretek között nyújtjuk.

Társaságunk a biztosító intézeteknek nem versenytársa, hanem mint a piac keresleti és kínálati oldalának ismerője, fontos üzleti partnere.

Fentiek ellenére a megbízási jogviszony eredményeképpen minden esetben megbízóink, ügyfeleink és nem a biztosító társaságok, képviselői vagyunk.

Tevékenységünket minden esetben megbízóink érdekeit szem előtt tartva végezzük.

Reméljük, hogy Önt is hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük.
Kolics Tamás ügyv.