Hagyatékprogram

Hagyatékprogram
Kegyeleti célú gondoskodás, a végtisztességről, a hagyatékról.

Célja, hogy Ügyfeleink még életükben gondoskodhassanak végtisztességükről, megtervezhessék azt, illetve megkímélhessék szeretteiket a temetés költségeitől és az azzal járó intézkedés terheitől. Mindemellett a hagyatékról való gondoskodás optimális eszköze is.

Milyen segítséget nyújt Önnek?

•    Szerződéskötéskor Ügyfeleink kiválaszthatják a számukra megfelelő temetési módot, a temetés helyét és a kegyeleti szolgáltatót.
•    A befizetett díjak ellenében majdani haláluk bekövetkeztekor szolgáltatási partnereink gondoskodnak a választott temetési szolgáltatás szerződésben meghatározottak teljesítéséről, annak szerződésben vállalt lebonyolításáról, úgy, hogy a tartam alatt a fizetett díj nem emelkedik.
•    A Hagyatékprogram két személyre is megköthető, így párunk, családtagunk, barátunk temetéséről is gondoskodhatunk, ráadásul az egyikük halála után az életben maradt biztosított számára további díjfizetési kötelezettség nélkül marad érvényben a szolgáltatás.

Mit ad még a hagyatékprogram?

Eseti számlára történő megtakarítás lehetőséget!

Előnyei:
•    Az ebből képződő örökség nem része a hagyatéki eljárásnak, örökösét Ön nevezheti meg. A befizetett összeg hozammal növelt értékéhez a kedvezményezett, örökös, bármikor rendkívül gyorsan és öröklési illetékmentesen / +15%/ juthat hozzá.
•    Az eseti díjakból képződő örökséget kamatadó fizetési kötelezettség nem terheli /+20%/.
•    A beérkező díjakat a  állampapírokba kerülnek befektetésre, így a befektetés biztonságos, ugyanakkor értékálló.